Jurek Bemanning

Senior lönekonsult till byrå i expansiv fas

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vill du växa i din roll som lönekonsult och tillsammans med vår kund, som är vinnare av Global Payroll Awards två år i rad, utveckla bolaget framåt.

För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta i en bred roll som lönekonsult och arbeta med allt från implementering av nya kunder till att ansvara för hela löneprocessen för stora till medelstora kunder. Du kommer ha daglig kontakt med dina kunder och även här fungera som en kontaktperson gällande lönerelaterade frågeställningar.

Vem är du?
Bolaget är i en expansiv fas och vi söker dig som vill vara med på resan och ser att du har minst 5 års erfarenhet av arbete i hela löneprocessen. Vi ser att du har ett brinnande intresse av arbetet på lönebyrå och har tidigare erfarenhet av löneoutsourcing. Det är mycket meriterande om du har en yrkesutbildning inom lön och har tidigare erfarenheter av Hogia lön + eller Flex HRM.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du är en social och utåtriktad person som trivs med kundhantering och är serviceminded. Vidare är du även ordningsam person som värdesätter hög kvalitet på ditt arbete. Bolaget har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav.

Du erbjuds
Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar affärer tillsammans med företaget. Kunden satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos kunden.

Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior lönekonsult till byrå i expansiv fas