Jurek

Registrator för ett kortare uppdrag över sommaren sökes!

Vår kund är en spännande offentlig aktör som nu söker en extra resurs under sommarmånaderna! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av registratur som är tillgänglig från 1 maj för ett uppdrag hos vår kund. Är det dig vi söker? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som registrator hos vår kund kommer du att registrera olika ärendetyper och arbeta med diarieföring i flera system. Du kommer att arbeta med utlämnande av förfrågningar och allmänna handlingar. Du kommer att arbeta med viss arkivering samt rådgivning och stöd till handläggare i ärendehanteringsfrågor. 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som registrator inom offentlig sektor. Du kan också ha genomgått annan relevant högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap eller ha annan utbildning som bedöms likvärdig (t ex diplomerad registrator). Du måste vara bra på och ha ett stort intresse för ordning och reda samt ha en förmåga att jobba självständigt. Du har god systemvana. 

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i centrala Stockholm. Uppdraget kommer att starta 1 maj till mitten av augusti, med chans till förlängning. Då detta uppdrag löper över sommaren så går det att ta ut en kortare semester innan v.28 eller efter v.31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenus@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Registrator för ett kortare uppdrag över sommaren sökes!