Jurek Bemanning

Senior löneadministratör till bolag i Slussenområdet

Är du en senior löneadministratör som har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal? Gillar du att effektivisera processer samt är självgående och lösningsorienterad i ditt dagliga arbete? Har du erfarenhet av Agda? Då är det dig vi söker!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en erfaren löneadministratör till ett uppdrag med start 1 maj och där det finns möjlighet till överrekrytering för rätt person. I rollen kommer du, tillsammans med en kollega, att hantera löneadministrationen för cirka 600 kollektivare och 40 tjänstemän. De anställda tillhör sex olika kollektivavtal – med en majoritet inom Seko och fastighetsavtalet.

Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och vara en de av ett trevligt bolag med kontor i Slussenområdet.


Vem är du?

Vi söker sig som har flerårig erfarenhet av hela löneprocessen från ax till limpa och som tidigare arbetat i systemet Agda. Du har erfarenhet av att hantera olika typer av löner, framförallt anställda som arbetar skift eller under obekväm arbetstid samt är van att arbeta med kollektivavtal.

För att lyckas i denna roll är du lugn och trygg i dig själv och din kompetens. Du är noggrann, ansvarsfull och självgående. Du är pedagogisk och kommunicerar obehindrat på svenska.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar hos kund som sitter i Slussenområdet. Uppdraget är med start 1 maj.

Vi välkomnar även dig som underkonsult!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se


 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior löneadministratör till bolag i Slussenområdet