Jurek

Engström & Hellman söker erfaren affärsjurist

Engström & Hellman – byrån med kollektivavtal och som låter dig växa både som person och i din profession; tillsammans med hängivna medarbetare som bedriver juridisk verksamhet med både kunskap och hjärta. Delar du vårt engagemang och vår tro på att affärsjuridik handlar lika mycket om affären som juridiken? Då kan detta vara annonsen du väntat på.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om verksamheten

Engström & Hellman Advokatbyrå grundades 2009 i Göteborg och består idag av totalt 24 medarbetare. I affärs- och kreditupplysningsföretaget UC:s årliga sammanställning över Sveriges advokatbyråer hamnade byrån 2021 på andra plats när det gäller tillväxt både av omsättning och av antal anställda. Byrån fortsätter att växa och vi söker nu en advokat till vårt Göteborgskontor för att förstärka vårt affärsjuridiska team.

 

Engström & Hellman specialiserar sig främst på fastighets- och hyresjuridik, kredit- och inkassojuridik samt allmän affärsjuridik. Vi har också ett stort fokus på processrätt och tvistlösning. Bland våra klienter finns såväl små- och medelstora entreprenöriellt drivna företag som stora bolag inom fastighets-, finans-, och distanshandelsbranschen. Hos Engström & Hellman är det viktigt att alltid sträva efter att leverera såväl juridiskt korrekta som affärsmässiga lösningar som är enkla att förstå och använda för klienterna.

 

Läs gärna mer på https://www.engstromhellman.se/

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är advokat och har minst fyra års relevant juridisk erfarenhet.

Du bör ha erfarenhet av att jobba självständigt med klienter. Troligen beskriver du dig själv som generalist och du har en god affärsjuridisk bas och gärna processerfarenhet från allmän domstol. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift. Motsvarande kunskaper i engelska är meriterande.

 

Som person är du prestigelös, trygg i dig själv och har lätt för att ta eget ansvar. Du är en god relationsbyggare och affärsutvecklare som drivs av att maximera kundnyttan med tydlig affärsmässig rådgivning. Du känner dig även trygg med att arbeta för att få in nya klienter och uppdrag till byrån.

 

Vi tror att du drivs av nyfikenhet och en vilja att ständigt utvecklas. Här behöver du inte kunna allt från början men du måste ha en stark vilja att lära dig. Eftersom vi gärna ser att människor vill stanna och växa och utvecklas tillsammans med oss är det viktigt att du har lätt för att arbeta såväl i grupp som självständigt. Vidare bör du ha en god servicekänsla och dela våra värderingar om vikten av socialt och miljömässigt ansvarstagande.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder en stimulerande miljö i mycket trevliga lokaler centralt belägna i Göteborg. Hos oss kommer du erbjudas ett självständigt arbete i nära samarbete med andra seniora och kompetenta jurister som fokuserar på allmän affärsjuridik såväl som på andra rättsområden.

 

På Engström & Hellman Advokatbyrå sticker vi gärna ut hakan genom att lova mycket goda arbetsvillkor. Som en av de första advokatbyråerna i Sverige har vi tecknat kollektivavtal med Jusek – något som garanterar såväl schyssta arbetstider som bra arbetsvillkor i övrigt. Vi har även en pågående process och kommer inom kort att bli HBTQi-certifierade.

 

Vi tror att din personliga utveckling och kompetens är den viktigaste faktorn för att vi tillsammans ska kunna växa. Vi kommer därför tillsammans att arbeta med löpande utbildning, coachning och utvecklingsplaner för att du ska kunna tillvarata din fulla potential.

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Engström & Hellman Advokatbyrå med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande CV, personligt brev samt betyg så snart som möjligt via www.jurek.se, så att du inte missar din chans.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engström & Hellman söker erfaren affärsjurist