Jurek Bemanning

Senior juristassistent till Setterwalls Advokatbyrå

Om företaget

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

För Setterwalls räkning söker vi dig som är proaktiv, nyfiken och har ett sinne för service och som vill fortsätta din karriär som juristassistent/paralegal på en av Sveriges mest framgångsrika affärsjuridiska advokatbyråer. Hos Setterwalls blir du en del av ett team bestående av såväl jurister som administrativ personal som har en stark gemenskap och en vilja att hela tiden utvecklas i en dynamisk och omväxlande arbetsmiljö där du blir en i teamet från dag ett.

Arbetsbeskrivning

Som senior juristassistent/paralegal hos Setterwalls stöttar du juristerna i klientärenden och vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:

- Registrering av nya ärenden och klienter .
- Vara behjälplig i avtalsskrivning .
- Ha regelbunden kontakt med myndigheter och klienter samt arbeta i ett brett internt nätverk.
- Översättningar

Du kommer att ingå i ett team bestående av åtta andra assistenter inklusive en teamledare. Rollen är omväxlande och bred och ger plats för stort eget ansvar och en möjlighet att engagera dig i många spännande utmaningar och projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete eller arbete som paralegal från advokatbyrå, konsultverksamhet, myndighet eller annat företag. Du har som lägst gymnasiekompetens och vi ser gärna att du har någon form av relevant juridisk akademisk påbyggnad alternativt annan relevant akademisk/yrkeshögskoleutbildning som exempelvis paralegal. Vidare söker vi dig som har arbetat med projektledning, där du har samordnat alternativt lett arbete och där du självständigt har drivit frågor. Stor erfarenhet av digital kompetens som arbete i CRM-system och dokumenthanteringssystem är ett krav. Du har ett intresse för juridiska frågor och har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Mot bakgrund av Setterwalls internationella inriktning har du mycket goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en vana att ha många bollar i luften, är ansvarsfull och att du trivs att arbeta affärsinriktat samt serviceinriktat. Du tycker om att skapa ordning och struktur och förstår vikten av att leverera hög kvalitet i allt du gör. Eftersom att du kommer hantera information som kräver sekretess värdesätter vi noggrannhet och integritet. Då Setterwalls är en arbetsplats som värderar social samvaro, ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös, lyhörd och trivs i en aktiv arbetsmiljö.

Du erbjuds

En bred och utvecklande tjänst hos en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Setterwalls sitter i fina lokaler i centrala Stockholms innerstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider från 8-30-17.00.

I denna rekrytering samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Rietz, amanda.rietz@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior juristassistent till Setterwalls Advokatbyrå