Jurek

Kundtjänstmedarbetare sökes omgående

Just nu söker vi två kundtjänstmedarbetare till MediCarrier som är verksamma inom logistik- och transportföretag, och vårdens externa lager. Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som medarbetare på kundtjänst för Sjukvårds- och förbrukningsartiklar har du en bred roll som innefattar kontakt med våra kunder via telefon och e-post samt administrativa uppgifter. Kommunikation sker huvudsakligen på svenska, engelska kan förekomma. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet på 5 personer där man tillsammans arbetar lösningsorienterat med kundens bästa i fokus.

 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Arbetet ställer höga krav på att du arbetar systematiskt och strukturerat. Vidare söker vi dig som har:

 

• Gymnasialexamen

• Minst 1 års erfarenhet av arbete i kundtjänst eller serviceyrke 

• God förmåga att kommunicera skriftlig och verbalt 

 

Meriterande är om du också har:

• Goda kunskaper i engelska 

• Bakgrund inom sjukvården 

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag i norra Stockholmsområdet som omfattar heltid med start omgående och löper i första hand till och med augusti 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 mars

Kategorier : Hälsa & sjukvård Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare sökes omgående