Jurek Bemanning

Senior HR BP till Kone - konsultuppdrag

Vi säker en Senior HR Business Partner till Kone för ett 3 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning. Uppdraget startar i början av juni. Kone som är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen med 57 000 medarbetare, söker nu en proaktiv och drivande HR BP till sitt trevliga och kompetenta HR-team i Kista. Vi söker dig som vill vara med och föra HR-arbetet framåt och ut i organisationen. Du kommer att jobba tillsammans med två regionchefer och ingå i deras ledningsteam, samtidigt som du i det dagliga jobbar och sitter tillsammans med dina HR-kollegor.


Du:

Du trivs som bäst när du får jobba affärsnära och stötta chefer inom hela HR-spektrat. Som person är du tydlig, trygg, handlingsinriktad och med hög integritet och professionalism. Andra ord som beskriver dig är positiv, omdömesgill och värderingsstyrd.


Rollen:

Du kommer att stötta två regionchefer med ca 600 medarbetare och ett 40-tal chefer. Du jobbar med hela bredden av HR-frågor i en multinationell miljö tillsammans med Kones HR-Director, en till HR BP och ett team med HR-specialister. I det löpande HR arbetet kommer du jobba med Performance processen, rekrytering, förhandlingar, löneprocesser och mycket annat.


Bakgrund:

• Akademisk examen inom HR eller motsvarande
• Gedigen erfarenhet från det breda HR-arbetet
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
• Erfarenhet från större bolag, gärna global organisation
• Mycket trygg i arbetsrätt och förhandlingar, helst även från verksamhet med blue collar
• Van att jobba både med det strategiska och operativa HR- arbetet


Söka tjänsten:

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag på 3 månader och möjlighet till förlängning med start i juni 2019. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733-91 41 08 Vi ser fram emot din ansökan!


Om Kone:

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen hjälper vi städer att bli bättre platser att leva i. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut över 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

KONEs svenska historia går tillbaka ända till 1887 då den första hydrauliska personhissen installerades i Stockholm av Graham Brothers som senare kom att införlivas i KONE. I Sverige har KONE ca 1 000 medarbetare fördelade på 28 kontor över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Huvudkontoret är beläget i Kista. Där sitter även vårt kundcenter som är bemannat dygnet runt, årets alla dagar – alltid tillgängligt med snabb hjälp och service.
 
Tillsammans med våra partners och kunder hjälper vi till att göra Sverige mer tillgängligt! Vi är stolt partner till projekt såsom Mall of Scandinavia, Gothia Tower och Turning Torso. Lika stolta är vi också över att få hjälpa tusentals bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Sverige med planering, service, förebyggande underhåll och modernisering av deras utrustningar. KONE Sverige driver ett aktivt arbete för att öka tillgängligheten och är sedan 1 januari 2016 officiell Tillgänglighetssponsor till Parasport Sverige.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Ylva Ottosson
0733-914108
Ansök nu´

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior HR BP till Kone - konsultuppdrag