Jurek Bemanning

Implementeringskontult till trevligt bolag på Södermalm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som projektledare/lönekonsult innefattar allt från implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av projektledning/implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Vidare har du flerårig kompetens i HogiaLön Plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande.

Som person är du utåtriktad och social och tycker om att ge service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet.

Vi har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav.

Du erbjuds
Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar affärer tillsammans med företaget. Kunden satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos kunden.

Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Implementeringskontult till trevligt bolag på Södermalm