Jurek Bemanning

Senior Compensation & Benefits specialist till inovativt bolag

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Senior Compensation & Benefits Specialist för att hjälpa vår kund att erbjuda innovativa sätt att engagera och attrahera talanger på företaget. Denna uppgift omfattar design och granskning av våran kunds förmånsutbud baserat på marknadstrender och intern feedback. Du kommer att tillhandahålla och stödja organisationen med din C & B-expertis genom att exempelvis tolka nationella lagar och kollektivavtal.

Detta är ett konsultuppdrag om 100% på minst 3 månader med start omgående. Du kommer sitta ute hos vår kund i härliga ljusa lokaler ute på Lindholmen.Vi söker dig som har...

• Flera års progressiv erfarenhet i en C & B-roll
• Möjlighet att snabbt lära sig system, processer och procedurer
• Utmärkt projektledning och kommunikationsförmåga
• Stark affärsförmåga med en analytisk och holistisk syn
• Utmärkt problemlösningsförmåga
• Du är bekväm med att ta ett utmanande tillvägagångssätt i ditt dagliga arbete
• Flytande engelska, skriftligt och muntligt


Du erbjuds
Ett spännande och omväxlande jobb hos ett bolag i framkant. Här får du möjligheten att växa i din roll som C & B specialist och samtidigt ha en riktigt rolig arbetsdag tillsammans med dina härliga kollegor. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Compensation & Benefits specialist till inovativt bolag