Jurek Bemanning

Sekreterare sökes till högskola

Just nu söker vi en sekreterare till lärosäte i Stockholmsområdet. Har du tidigare arbetat som sekreterare eller som administratör med liknande arbetsuppgifter? Är du dessutom noggrann, ansvarstagande och har en god servicekänsla? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker två sekreterare, varav det ena uppdraget ska påbörjas så snart som möjligt och det andra 1 augusti. Uppdragen förväntas löpa i ca 6 månader.

 

Som sekreterare kommer du arbeta på en institution på en högskola. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av antagningsfrågor, schemaläggning och lokalbokningar, tentamenshantering. Vidare kommer att arbeta med studiedokumentationssystemet Ladok samt behörighetskontroller. Du kommer också arbeta med sekreteraruppgifter till institutionens olika beslutande och beredande organ.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare ska du vara van att ge service och ha förmåga att se arbete utifrån ett helhetsperspektiv. Vidare ska du också ha:

 

  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Meriterande är om du har högskolestudier
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har erfarenhet av utbildningsadministration
  • Mycket goda kunskaper att svenska och engelska, både tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med datorbaserade system

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% på högskola med start på ena uppdraget omgående och 6 månader fram samt ett uppdrag från 1 augusti som, löper ca 6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sekreterare sökes till högskola