Jurek Bemanning

Enhetschef till gruppboende i Tullinge

Om arbetsplatsen

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Inom Vård- och omsorgsförvaltningen finns ett antal gruppbostäder/bostäder med särskild service. Det är en boendeform för vuxna personer med olika former av funktionsnedsättningar som behöver mycket stöd och närhet till personal dygnet runt. Här har de möjlighet att få stöd med vardagliga aktiviteter såsom stöd med inköp, matlagning, personlig hygien, kommunikation och fritid. Vårt mål är att få varje brukare att bli så självständig som möjligt i sitt dagliga liv, och känna trygghet i det stöd hen får. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu en enhetschef till ett av våra gruppboenden i Tullinge. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef inom gruppbostad har du ett övergripande ansvar för ett gruppboende samt för den operativa och strategiska ledningen och styrningen i verksamheten. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med uppdrag och uppsatta mål, att verksamheten drivs med hög kvalitet och effektivitet. Du har ansvar för frågor som rör ekonomi och arbetsmiljö samt ett direkt personalansvar för drygt 20 medarbetare. Du sitter i ledningsgrupp tillsammans med 9 andra drivna enhetschefer och rapporterar till sektionschefen för Gruppboenden, LSS.

I rollen ingår det att arbeta aktivt för att skapa goda förutsättningar för både brukare och medarbetare, och du får samverka med olika aktörer både internt och externt för att på så sätt göra detta möjligt.

Botkyrka kommun verkar för att skapa högsta kvalitet för Botkyrka kommuns medborgare och arbetar med medborgarens fokus i allt vi gör, från delaktighet, kommunikationssätt och till de individuella behoven. Vi söker nu dig som har lusten och engagemanget att tillsammans med oss arbeta för att fortsätta utveckla vår verksamhet!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är en motiverad och trygg ledare som tidigare haft ledande roller inom omsorg om personer med funktionsnedsättning. Du har erfarenhet av både personal, budget- och arbetsmiljöansvar i minst 3 år samt en relevant akademisk utbildning, exempelvis socionom, beteendevetare eller motsvarande. Har du även erfarenhet och förståelse för en politiskt styrd organisation ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen har du en personlig mognad och känner dig trygg i din ledarroll. Du är van att förse andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du leder med ett coachande samt inspirerande ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar kommunikationen efter situation. Vidare kan du planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Du erbjuds

I chefsrollen i denna, kommunala verksamhet som kännetecknas av mångfald och återspeglar samhällets struktur, kommer du att leda och arbeta tillsammans med ett kompetent och engagerat team med lång erfarenhet av frågor inom området.

Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss!

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdagen är den 2018-07-18, men sök genast, vi behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Botkyrka kommun.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på tel.nr 073-70 771 70 alternativt via mail: maria.vonsterneck@jurek.se 

Fackliga kontaktpersoner 08-530 61 000

Område:
Botkyrka
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Botkyrka

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Enhetschef till gruppboende i Tullinge