Jurek

Searchassistent till vårt Public team på Jurek

Är du student idag och söker efter ett deltidsjobb på ca 2–3 dagar i veckan? Är du nyfiken och har intresse för samhällsfrågor? Vill du hjälpa oss att hitta de vassaste kandidaterna till våra kunder inom offentlig sektor, och samtidigt få arbeta på en arbetsplats som präglas av energi och en stark gemenskap? Då vill vi träffa dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsassistent/search assistent kommer du att hjälpa våra erfarna rekryterare och konsultchefer med search av kandidater, publicering av annonser samt selektering av ansökningar som inkommer. Du kommer också genomföra telefonintervjuer, boka in kandidater på intervju samt sköta referenstagning. Du kommer få vara delaktig i en organisation som genomgår en expansiv resa där du kommer få goda utvecklingsmöjligheter och en stor insikt i hur rekryteringsbranschen fungerar. Du är placerad i teamet som arbetar mot kunder inom offentlig sektor, det vill säga kommuner, myndigheter och kommunala bolag etc. Våra tjänster är varierande och vi rekryterar och bemannar inom alla tjänsteområden.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som idag studerar och kanske är inne på din andra eller tredje termin av dina högskolestudier. Du vill få in en fot i branschen och är beredd att arbeta cirka 2–3 dagar i veckan samt heltid under sommaren. Har du arbetat med försäljning eller service tidigare ser vi det som meriterande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö.

 

Vi ser gärna att du:

• Är flexibel, nyfiken och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid då arbetstiderna kommer variera.

• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.

• Arbetat med Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

• Tycker om att formulera dig och skriva kortare texter.

 

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

 

 

Du erbjuds

Detta är en deltidstjänst på cirka 2-3 dagar per vecka (självklart flexibla tider då du är student) samt heltid under sommaren. Vi erbjuder möjligheten att få en bred erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se eller konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning AB har utsetts till DI-gasell för sjätte året i rad. Vi är alltså ett snabbväxande bolag och tar nu ett fortsatt sikte på en framgångsrik utveckling. Vi behöver därför utöka med en rekryteringsassistent/search assistent till vårt Stockholmskontor i Teamet som arbetar mot våra kunder inom Offentlig sektor. Teamet består av 5 engagerade kollegor och du blir en välkommen resurs i teamet.

 

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Student, Researcher, Talent Manager, Rekryteringsassistent, Searchassistent

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Searchassistent till vårt Public team på Jurek