Jurek Bemanning

Hyresadministratör sökes till Familjebostäder

Är du en duktig administratör med erfarenhet från eller intresse för fastighetsbranschen? Just nu söker vi en hyresadministratör med start så snart som möjligt till Familjebostäder i Hammarby Sjöstad. Varmt välkommen in med din ansökan!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som hyresadministratör kommer du att tillhöra ekonomienheten på familjebostäder. Arbetsuppgifterna består av att administrera debitering av hyresavier för bostads- och lokalhyresgäster, administrera hyreshöjningar, fakturahantering, bevaka och registrera ansökningar om autogiro samt ta fram och sammanställa statistik. Du jobbar även med att ta emot inkommande samtal från hyresgäster samt hanterar post, mail och larmlistor. Förutom det kommer du i samarbete med lokalenheten på Familjebostäder handlägga lokalhyresavtal samt att bevaka vakanser av lokaler.

 


Vem är du?

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är engagerad, noggrann, duktig på att sätta dig in i system samt relationsskapande. Vidare ska du ha:

 

  • Avslutad gymnasieexamen
  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, och har du tidigare arbetat med hyresadministration är det mycket meriterande
  • Erfarenhet av Excel
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något fastighetssystem samt om du har arbetat i Agresso

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt, men senast i mitten av oktober. Uppdraget förväntas löpa i 4–5 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

kajsa.liden@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Hyresadministratör sökes till Familjebostäder