Jurek

Sann glädjespridande kontorsassistent sökes till Roland Berge

Är du en engagerad och erfaren kontorsassistent som vill bidra med din härliga inställning och glädje i kollegornas vardag?

Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Det internationella konsultstrategibolaget Roland Berger söker nu en kontorsassistent. I rollen som kontorsassistent har du hand om ett kontor på dryga 30 personer med hög aktivitet och tempo. I din roll kommer du att rapportera till kontorsansvarig.

 

 

Dina främsta arbetsuppgifter är;

- Skapa trivsel på kontoret och bidra med glädje.

- Ta emot besökare.

- Ansvara för kontorsadministrationen - sköta kontakten med leverantörer, inköp av kontorsmaterial och olika mat/snacks till kontoret, sköta kontakten med hyresvärden etc

- Ge support vid anordning av events (framförallt skolevents, rekryteringsevent för studenter, kick-offer, samt interna kontorsevent).

- HR administration (koordinera flödet av nyanställda, koordinera intervjuer vid rekryteringar, ha kontakt med och boka kandidater, administrera CV:n och intervjuprotokoll samt övrig administration runt rekryteringsprocesserna).

- Vara behjälplig och assistera vid anordning av interna och externa projekt.

 

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av en kontorsassistent/assistentroll. Du är van att styra upp, anordna och ta hand om ett kontor och ser vad som behöver göras för att ett kontor ska flyta på så friktionsfritt som möjligt för alla. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i Outlook. Slutligen är du flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Vi söker dig som brinner för service och administration. Du gillar att vara en central del av ett litet och dynamiskt kontor med en variation av juniora och seniora medarbetare. För att trivas i rollen tror vi att du är prestigelös, proaktiv, självständig och noggrann. Vidare tror vi att du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl samt att hantera det stundtals höga tempot. Du är professionell i ditt sätt och har lätt för att samarbeta och hantera olika människor. Du är helt enkelt en service-minded teamplayer med ett öga för detaljer som tycker om att ge det lilla extra!

 

 

Du erbjuds

Som kontorsassistent hos Roland Berger erbjuds du en bred och varierande roll där du kommer ha en viktig funktion på bolaget och vara den som är med och skapar en härlig trivsel på kontoret. Du kommer till ett internationellt konsultbolag som är i en expansiv fas. Roland Berger sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

 

I denna rekrytering samarbetar Roland Berger med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är med tilltänkt start omgående med direktanställning hos kund. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord; assistent, kontorsassistent, kontorsansvarig, kontor, reception, receptionsansvarig

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sann glädjespridande kontorsassistent sökes till Roland Berge