Jurek Bemanning

Ekonomiassistent med ambitioner

Är du en ekonomiassistent med ambitioner att utvecklas? Har du tidigare arbetat med leverantörsreskontra? Vill du nu ta nästa steg i din karriär? Då kan du vara den vi söker!

 


Arbetsbeskrivning:

I rollen som Ekonomiassistent arbetar du främst med leverantörsreskontra. På sikt kommer du kunna ta dig an andra intressanta arbetsuppgifter. Det är bara du själv som sätter gränserna för din utveckling.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till att börja med vara:

  • Ansvara och sköta leverantörsreskontran i ett elektroniskt system, dvs säkerställa att fakturorna kommer in korrekt i systemet samt matcha dessa, bokföra på relevant konto och kostnadsställe, skicka ut fakturorna i rätt attestflöde och bevaka att fakturorna blir attesterade
  • Hantera betalningar, dvs skicka betalfiler till bank samt bokföra leverantörsutbetalningar och kundinbetalningar i ERP system
  • Vara behjälplig vid implementering av nytt system


På sikt kommer arbetsuppgifterna utvecklas och kan då vara:

  • Bokföring och avstämning av löner och lönerelaterade konton
  • Anläggningsregister
  • Bankavstämning och kontoavstämningar
  • Momsdeklarationer samt SCB-rapporter
  • Valutaomvärdering 
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut

 

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant universitetsexamen alternativt KY utbildning samt har 6 månaders till 1 års arbetslivserfarenhet från arbete med leverantörsreskontra. Du vill nu ta nästa steg i din karriär där rollen på sikt blir bredare och där du vill utvecklas tillsammans med oss på Svar Life Science AB. Din ambition är att på sikt arbeta som redovisningsekonom. Det är meriterande om du har arbetat i ett större affärssystem. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt du känner dig bekväm i att arbeta i Officepaketet.

 

Rollen innebär stor möjlighet till utveckling, varför vi ser att du är en person med ambitioner som har som mål att arbeta som redovisningsekonom. Du har förmåga att arbeta självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och hjälper gärna till där det behövs.

 

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du driven, lösningsfokuserad, självgående och prestigelös. Du är noggrann men du fastnar inte i detaljerna.

 


Du erbjuds:

Detta är en spännande möjlighet för dig som vill ta nästa steg i din karriär. Du erbjuds en varierad och ansvarsfull roll på ett intressant företag. Atmosfären på Svar Life Science AB präglas av en trivsam och bra kultur med en fin sammanhållning där man arbetar som ett team och hjälps åt. Det finns goda möjligheter för utveckling ur ett längre perspektiv

 


Om Svar Life Science AB:

Svar Life Science is a Swedish company that works to enable personalized medicine by serving the global life science market with tools for drug development and companion diagnostic solutions. We deliver answers you can trust from discovery to diagnosis - our combination of high-quality products, innovative technologies and comprehensive laboratory services are used by our customers to discover new therapeutics, diagnose patients and treat diseases. You can be sure of our answers: we´ve been working right across the clinical diagnostic value chain for more than 30 years.

 


Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svar Life Science AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mia Bailey

040-6027642

mia.bailey@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 29 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent med ambitioner