Jurek Bemanning

Säljkoordinator till spännande bolag i Hammarby Sjöstad

För kunds räkning söker vi just nu en säljkoordinator. Vår kund är en helhetsleverantör av IT-produkter och sitter i moderna och fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad. Detta är ett bolag i framkant med en kultur som präglas av engagemang, driv och framåtanda!

Arbetsbeskrivning

Som säljkoordinator ingår du i ett team om tio personer, vilka du kommer arbeta tätt tillsammans med. I rollen ansvarar du för dedikerade kunder till bolaget och utformar dina rutiner efter deras behov och krav. Säljkoordinatorerna driver försäljningen framåt utifrån bolagets värderingar och verkar för att bibehålla och stärka relationerna med såväl kunder och leverantörer som distributörer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

 • Orderhantering
 • Aktivt verka för merförsäljning på befintliga ordrar
 • Offertskrivning/prishantering mindre ordrar
 • Inköpsoptimering och planering
 • Daglig leveransuppföljningRestorderhantering
 • SLA uppföljning
 • Dokumentera och löpande uppdatera kundmallar med priser, kontaktvägar, offerter mm
 • Hantera och uppdatera kundernas e-handelssidor i samråd med sälj och e-handelsansvarig

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har erfarenhet av försäljning sedan tidigare och vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god vana av att arbeta med system och har enkelt för att snabbt sätta dig in i nya system och processer. Administration är något du har enkelt för och som du trivs med. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som är:

 • Engagerad – du gör helt enkelt det lilla extra!
 • Ansvarstagande
 • Kundfokuserad

Du har en god känsla för service och bidrar med glädje såväl till kunder som kollegor.

Du erbjuds

En plats på ett spännande bolag som sitter i moderna lokaler i Hammarby Sjöstad. Rollen är varierad och utmanande och du arbetar tätt tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar ute hos vår kund. Tilltänkt start för uppdraget är omgående och det pågår initialt i sex månader, där det för rätt person finns god chans till överrekrytering av kund.

Urval och intervjuer hanteras löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor rörande tjänsten kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt på 073 745 43 11.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Andersson

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Säljkoordinator till spännande bolag i Hammarby Sjöstad