Jurek Bemanning

Sales Developer till Jurek Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för fjärde året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en Sales Developer till vårt Stockholmskontor. Teamet består idag av ca tio kollegor och du rapporterar till Sales Manager.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
I rollen som Sales Developer på Jurek kommer du att ha ett nära samarbete med vår försäljningsavdelning och ansvara för en bredd av arbetsuppgifter i syfte att driva fortsatt framgång och expansion. Då denna funktion/roll inte finns idag kommer du bli en nyckelspelare med möjlighet att påverka och ytterligare utveckla samarbetet mellan vårt försäljnings- och marknadsföringsteam samt mellan våra kontor. Din huvudsakliga uppgift är att genom analys, omvärldsbevakning och ett strukturerat tillvägagångssätt skapa de allra bästa förutsättningarna för vår säljorganisations fortsatta utveckling. Du arbetar nära vår Försäljningschef och har många kontaktytor såväl internt som externt.
Exempel på arbetsuppgifter:

• Kundstocksanalys och win/loss-uppföljning
• Kartläggning och koordinering av befintliga nyckelkunder i landet samt bistå med verktyg för att främja cross selling
• Prospektanalys samt insamling av information kring inköps- och upphandlingshistorik
• Ta fram, utveckla och följa upp försäljnings-KPI:er
• Skapa och presentera rapporter och andra underlag
• Stötta i prissättningsfrågor och kundstrategier
• Konkurrensbevakning och omvärldsanalys
• Agera Superuser i vårt CRM-system samt ha kontakt med leverantörer och samarbetspartner
• Koordinera försäljningsaktiviteter, kampanjer, event mm
• Ta fram förslag på nya tjänster som bolaget kan sälja

Vem är du?
Vi söker dig med en gedigen försäljningsbakgrund och ett starkt intresse för affärsutveckling. Har du tidigare erfarenhet av en koordinerande roll där du hjälpt säljavdelningar att nå sina mål är det meriterande men inget krav. Vi tror att du har arbetat minst några år med tjänsteförsäljning inom B2B och att du drivs av att skapa bästa möjliga förutsättningar för att nå nästa "big hit". Har du en relevant eftergymnasial utbildning eller har idrottat på hög nivå är det starkt meriterande. Vidare har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

För att passa i denna roll ser vi att du är en strukturerad och självgående person som alltid levererar god service av högsta kvalitet. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och trivs i en föränderlig miljö.

Du erbjuds;
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sales Developer till Jurek Stockholm