Jurek Bemanning

Assistent sökes till AWA!

AWA söker nu en IP Assistant med inriktning på varumärke och design till kontoret i Stockholm. Har du erfarenhet av assistentrollen och trivs med adminsitrativa arbetsuppgifter, men känner att det är dags för en ny utmaning? Lockas du av utveckling, innovation och eget ansvar? Då kan detta vara rollen för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning
Som IP Assistant arbetar du tillsammans med företagets konsulter i flera olika kundrelationer och bidrar till att bygga och fördjupa dessa relationer. Du kommer att ha kontakt med både kunder, myndigheter och externa ombud. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att bestå i att ta emot och koordinera korrespondens, hantera och följa upp tidsfrister samt dokumentera information och frister i system.

 

 

Vem är du?
AWA söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet från assisterande roller, gärna från samma bransch, byrå, bolag eller liknande. Har du dessutom erfarenhet eller insyn i immaterialrätt ser vi det som meriterande. I din yrkesroll är du affärsmässig, noggrann, ansvarstagande och effektiv. Du är van vid att prioritera, tycker om att följa processer och har ett proaktivt förhållningssätt. Som person är du tålmodig, lätt att samarbeta med och trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att driva ärenden framåt. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

 

 

Du erbjuds
Som IP Assistant på AWA blir du välkomnad till en miljö där du möter intressanta innovationsföretag och där du blir kollega med dedikerade specialister inom patent, varumärken, design och affärsutveckling. Du erbjuds en spännande och självständig roll med stort eget ansvar. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter och ges dessutom tillfälle att bli delägare i företaget. Tjänsten är placerad vid AWA:s centralt belägna kontor i Stockholm.

 

 

Om verksamheten
AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 170 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina. År 2017 var omsättningen 659,5 miljoner kronor. Läs mer på www.awa.com.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar AWA med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
My Andersson

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 februari

Kategorier : Kommunikation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Assistent sökes till AWA!