Jurek

Säkerhetskoordinator sökes till Bostadsbolag

Just nu söker vi koordinator inom säkerhet och verksamhetsuppföljning till Stockholmshem. Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Rollen befinner sig bolagsnära och nära VD-stab. Du kommer arbeta i fyra funktionsblock med säkerhetsfrågor och verksamhetsuppföljning. Du kommer bland annat arbeta med uppföljning, affärsplaner, utredning och remissvar. Vilket bland annat innefattar personsäkerhet, krishantering, brandsäkerhet och att genomföra internutredningar inom säkerhetsområdet med mera. 

 

 

Vem är du?

Vi vill att du har genomförd utbildning vid högskola/universitet eller högskolepoäng inom relevant område och/eller annan eftergymnasial utbildning inom säkerhet och trygghet. Arbetet förutsätter några års erfarenhet av säkerhetsarbete gärna från förvaltning eller kommunalt bolag. Du ska ha arbetat med verksamhetsuppföljning och utredning, meriterande är om du arbetat med detta inom fastighetsbranschen.

 

Du ska behärska det svenska och engelska språket både muntligen och skriftligen. Kunskap gällande lagar och förordningar inom säkerhetsområdet. Du är strukturerad, analytisk, har gott omdöme, är pedagogisk samt är van att arbeta självständigt. Vidare är du flexibel, har förmåga att skapa goda relationer, är servicemedveten samt har ett stort engagemang och intresse för säkerhetsfrågor. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. 

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund Stockholmshem på heltid 100% med start i mitten av augusti och löper tom. juni 2022. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Kontor & Administration Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Säkerhetskoordinator sökes till Bostadsbolag