Jurek Bemanning

Russell Reynolds söker Executive Assistant

Om företaget
Russell Reynolds Associates är en global partnerägd firma som erbjuder uppdrag inom Executive Search samt olika typer av assessments på koncern- samt styrelsenivå. Russell Reynolds Associates grundades 1969 i USA och har idag 46 kontor runt om i världen. I Sverige startade verksamheten 2003 och är en etablerad ledande aktör även här, med kontor på Hamngatan 27 i centrala Stockholm.

 

 

Arbetsbeskrivning
Russell Reynolds Associates arbetar i näringslivets alla sektorer med VD- och styrelserekrytering samt rekrytering av ledningsgruppsmedlemmar i alla väsentliga funktioner; t ex General Management, CFO, HR och Marketing. Eftersom Russell Reynolds är ett globalt partnerskap, och många av klienterna är internationella, utförs många uppdrag i samarbete med andra kontor, och innehåller därför ett stort inslag av internationella interaktioner.

 

Rollen som assistent på Russell Reynolds är bred och uppgifterna varierande. Du kommer i huvudsak att supportera en av våra konsulter som arbetar mot klienter inom Financial Services i den dagliga verksamheten men även erbjuda stöd för andra konsulter. Då man samtidigt ingår i ett större team av konsulter, researchers och assistenter, är förmågan till självständigt arbete lika viktig som att interagera väl med övriga i teamet. Det förväntas till exempel att man som assistent ställer upp för kollegorna vid tillfälliga arbetstoppar.

 

Du kommer att sköta all administration kring kandidater och klienter och ha frekvent kontakt med dessa. Detta innebär att sammanställa och administrera underlag för kandidatpresentationer, såsom kandidatrapporter och presentationsmaterial, och att ansvara för utskrifter, textredigering och korrekturläsning. Vidare ansvarar man för all logistik med kandidater och klienter, all kalenderhantering och olika slags mötesbokningar och resor. Du interagerar dagligen med några av Sveriges viktigaste beslutsfattare där du samordnar klientmöten, tar fram presentationsmaterial och offerter, koordinerar luncher och resor. I rollen ingår även hantering av reseräkningar, att ta fram inbjudningar till olika event, samt att uppdatera interna system med kandidat- och uppdragsinformation.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från en liknande roll där du har supporterat seniora ledare och interagerat mot många seniora, externa kontakter. Du trivs i en snabbrörlig miljö där tempot stundtals är högt och har med fördel erfarenhet från arbete inom management consulting, advokatbyrå, Big Four, private equity eller större internationella koncerner. Arbetet förutsätter mycket god språkkänsla, att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt ha goda kunskaper i Office-paketets program.

 

För att lyckas i rollen har du en positiv attityd och ett proaktivt och strukturerat arbetssätt. Du är serviceorienterad, flexibel och anpassningsbar samt har en god prioriteringsförmåga. Rätt person ska ha ett professionellt bemötande i alla led och ska alltid sträva efter att nå bästa resultat. Erfarenhet av projektledning är en fördel då rollen kräver att du kan samordna och driva de olika aktiviteterna i våra uppdrag framåt för att säkerställa tidplan. Andra viktiga egenskaper är att vara kvalitetsmedveten och detaljorienterad men samtidigt ha förmågan att lyfta blicken och se till helheten.

 

 

Du erbjuds
En bred, varierad och rolig roll inom ett mycket spännande, väletablerat internationellt bolag. Kontoret är beläget i fina lokaler mitt i Stockholms city. I denna rekrytering samarbetar Russell Reynolds med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på
monia.letmark@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Russell Reynolds söker Executive Assistant