Jurek

Rocker söker Legal Counsel

Rocker AB (publ) är ett fintech-bolag i Stockholm som befinner sig i ett expansivt skede. Vi söker nu en Legal Counsel till vår juristfunktion. I denna roll får du arbeta varierat och kreativt på ett av Stockholms hetaste fintech-bolag. Är du i början av din juristkarriär och vill vara med på vår fortsatta framgångsrika resa, då kan detta vara rollen för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Legal Counsel på Rocker kommer du att arbeta nära bolagets olika funktioner och tillsammans med chefsjuristen stötta verksamheten med juridisk rådgivning inom olika rättsområden. Du har rollen som centralt funktionsansvarig för AML-frågor och arbetar proaktivt med bolagets åtgärder mot penningtvätt. Du arbetar även med regulatoriska frågor kopplade till bl.a. betaltjänstverksamhet (PSD2) och hanterar löpande olika personuppgiftsfrågor. Du stöttar även ledningen, marknadsavdelningen och produktutveckling med legal rådgivning och bevakar och analyserar rättsutvecklingen inom relevanta områden. Du assisterar också chefsjuristen med att uppdatera organisationens styrdokument och med rapportering till styrelse och tillsynsmyndighet. Vidare kommer du att upprätta och granska avtal samt hanterar konsumenträttsliga och arbetsrättsliga frågeställningar.

 

Tjänsten är placerad i våra lokaler i Hammarby Sjöstad och du rapporterar till chefsjuristen (Head of Legal).

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din juristkarriär och som har något eller några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, exempelvis på advokatbyrå, myndighet, bank eller annat bolag. Du har tidigare arbetat med penningtvättsfrågor och det är meriterande om du har arbetat med marknadsrätt eller betaltjänstdirektivet (PSD2). Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att arbeta i en tillståndspliktig verksamhet.

 

För att lyckas i rollen behöver du ha ett prestigelöst synsätt och vara trygg i dig själv. Du har ett stort inre driv och är öppen för att lära dig nya områden och motiveras av utmaningar. Du har förmågan att arbeta självständigt och kan prioritera din tid och dina arbetsuppgifter. Arbetet innefattar i stor utsträckning rådgivning och stöd till bolagets olika funktioner och ställer därför krav på att du är serviceinriktad och problemlösningsorienterad.

 

Rocker månar om att vara en arbetsplats med god stämning. Vi har en prestigelös kultur och en organisation med medarbetare från alla världens hörn. Det är viktigt att du som person gillar att samarbeta med andra samt kan uttrycka dig mycket väl både på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett entreprenöriellt fintech-bolag i stark tillväxt. Hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas vidare som jurist. Du blir en del av ett drivet och kompetent team med stark sammanhållning.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Rocker med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Om verksamheten

Rocker AB (publ) är ett fintechföretag som erbjuder finansiella tjänster som är smartare, enklare att använda och mer prisvärda. Vår vision är att bygga marknadens bästa plattform för vardagliga finansiella tjänster och hållbara betalningar. Rocker har tillstånd som betalningsinstitut i EU och står under tillsyn av Finansinspektionen.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rocker söker Legal Counsel