Jurek Bemanning

Administratör till roligt uppdrag hos globalt IT-bolag

Är du en ordningsam och strukturerad person som nyligen gett dig ut i arbetslivet och är sugen på ett lärorikt och roligt uppdrag som administratör? Är du dessutom trygg i att tala och skriva på engelska och en fena på Excel? Då kan vi ha helt rätt uppdrag för dig hos en av våra kunder inom IT-branschen! Det vi kan erbjuda dig är ett sex månaders konsultuppdrag med goda chanser till förlängning. 


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en administratör för ett uppdrag på minst sex månader hos ett globalt bolag inom IT-branschen. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att hantera beställningar av IT-utrustning. Det innebär att du kommer ta emot förfrågningar, lägga beställningar och ta emot leveranser. Utöver de administrativa delarna kommer du dessutom att få arbeta en del på lagret och hjälpa till med att packa upp leveranser. Du kommer att arbeta både med interna och externa kontakter och då delar av kommunikationen sker på engelska är det viktigt att du känner dig trygg i att både tala och skriva på engelska.  


Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och älskar ordning och reda. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och tycker om att ha kontroll på det du gör. Du är bekväm i att kommunicera på engelska både i tal och skrift och du har erfarenhet från Excel från skolan eller tidigare arbetsplats. Vi tror att du har en gymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet från arbete parallellt med studierna, alternativt något eller ett par års arbetslivserfarenhet efter studenten. Har du tidigare erfarenhet från en administrativ roll är detta mycket meriterande, men inget krav. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett varierande arbete som administratör på ett spännande bolag inom IT-branschen med kontor beläget i Torslanda. Du får här möjlighet att bredda din arbetslivserfarenhet samt leva ut din förkärlek för struktur och ordning. Du erbjuds ett uppdrag på sex månader med god chans till förlängning. 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin GulinAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till roligt uppdrag hos globalt IT-bolag