Jurek Bemanning

Advisor till DNB Bank - Trade & Export Solutions

Att erbjuda arbetskapitaleffektiva produkter och lösningar till sina kunder är DNB:s absoluta fokus. Affärsområdena Customer Solutions, Trade Finance och Exportfinansiering har haft en stark tillväxt de senaste åren. För att stärka och bredda sitt kunderbjudande ytterligare så har DNB nu slagit ihop dessa tre enheter till ett nytt affärsområde, Trade & Export Solutions (TES). TES har en grupp placerad i Stockholm och en i Göteborg.

Trade & Export Solutions expanderar och söker nu en advisor för den svenska och nordeuropeiska marknaden med placering i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som advisor får du en viktig position i vår organisation. Våra kunder är storföretag inom nordiskt näringsliv och din uppgift blir att tillsammans med en senior kollega driva och utveckla den globala kundaffären. Du förvaltar, administrerar och utvecklar affären tillsammans med teamet.

Ditt huvudsakliga fokus blir att hjälpa våra kunder med rådgivning, strukturering och implementering av arbetskapitaleffektiva lösningar. I din roll kommer du även skapa nya relationer, identifiera, analysera och bearbeta ny affärspotential hos befintliga och nya kunder. På sikt förväntas du även att vara delaktig i allt från grundläggande produkter till mer komplexa och omfattande transaktionsstrukturer.

I din roll kommer du samarbeta brett inom banken och du har inget emot att resa både nationellt och internationellt.

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning, gärna på masternivå. Har du tidigare arbetat i liknande roll i något år med till exempel traditionell trade finance, receivables financing eller supply chain finance är detta meriterande men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har ett intresse för bankens produkter och relevant administrativ erfarenhet. Vidare har du mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Din styrka ligger i din nyfikenhet, din sociala kompetens och i din förmåga att samarbeta. Du gillar ordning och reda och du trivs med att hantera och strukturera såväl enkla som mer komplexa transaktionsflöden. Du är drivande, engagerad och affärsorienterad, villket innebär att du på sikt kommer kunna bedöma kundernas behov och se affärsmöjligheter. Du har en god analytisk förmåga och rätt attityd samt gillar att ta initiativ, ifrågasätta och driva transaktioner framåt.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande position med goda utvecklingsmöjligheter inom ett expansivt team. Vi värdesätter dina åsikter och här har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och som person.

DNB Bank är en av de ledande nordiska institutionerna inom bank och finans. Koncernen är marknadsledande i Norge och har ett omfattande globalt nätverk av filialer världen över. Läs mer om oss på www.dnb.com

I denna rekryteringsprocess samarbetar DNB Bank med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 – 83 55 24 eller maria.holmberg@jurek.se.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Advisor till DNB Bank - Trade & Export Solutions