Jurek

Researcher till Jurek Finance

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Researcher vara en "Perfect Match" för dig!

 

Som Researcher hos oss arbetar du med talangförsörjning inom våra affärsområden. I tätt samarbete med ditt team (Specialistområdeschef, Rekryteringskonsulter och Konsultchefer), jobbar du med att hitta kandidater och konsulter till våra uppdrag. Du är med i alla steg av rekryteringsprocessen och du spelar en viktig roll för att hitta rätt kompetens till rätt roll!

 

 

Vi erbjuder dig

Som Researcher blir du del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och vi sitter i trevliga lokaler på Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Du kommer att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom Law, Human Resources, Finance, Marketing & Communication och Business Support. Något av det mest givande i rollen som Researcher är att du kommer lära dig mycket om olika typer av branscher, företag och roller och deras olika utmaningar. Om detta är något som tilltalar dig kommer du trivas i rollen som Researcher hos oss!

 

 

Rollen

Researchern är en central och viktig roll i våra processer och i vår konsultverksamhet och bidrar till att hitta rätt kandidat. Ditt dagliga arbete består i att kartlägga branscher och företag genom kvalificerade sökningar på LinkedIn, Jureks ATS och andra relevanta databaser för att identifiera relevanta kandidater till våra rekryterings- och konsultuppdrag.

 

Du tar den första kontakten över Teams eller telefon med kandidater och beskriver tjänsten och företaget vi rekryterar/hyr ut till. Därefter bokas relevanta kandidater på intervjuer hos våra Rekryteringskonsulter och Konsultchefer och du sköter koordineringen och administrationen kring detta. Som Researcher är du ofta med vid kravprofilsmöten med kunden där vi går igenom behovsanalys och innehåll i själva tjänsten. I rollen ingår vidare att arbeta med att utföra och publicera annonser samt göra urval. Du fungerar även som ett viktigt stöd i rekryteringsprocessens andra delar och arbetar med intervjuer och referenser.

 

En annan viktig del av ditt jobb är att ha det övergripande ansvaret för att driva inflödet av nya potentiella kandidater och konsulter till Specialistområdet du jobbar i, och du håller även kontakt med och uppdaterar information kring vårt befintliga nätverk av kandidater och konsulter. Du kommer helt enkelt bygga vidare på och underhålla vårt fantastiska nätverk av kandidater och konsulter!

 

Du som Researcher har många olika kontaktytor inom Jurek men även med våra kandidater, konsulter och kunder. Du fungerar därför som en sammanhållande länk/projektledare mellan olika intressenter i rekryteringsprocessen. Att jobba som Researcher är en rolig blandning av att arbeta relationsskapande och datadrivet. Det är viktigt att du drivs av att skapa förtroendeingivande relationer med kandidater och konsulter samt att du motiveras av att arbeta kreativt och effektivt i olika system där du förväntas hålla dig uppdaterad kring sökmetoder och tekniska verktyg för en effektiv och framgångsrik search.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med två till fem års arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha med dig kunskap om olika roller och tjänster inom ekonomi, men det är inget krav. Du är akademiker med en väldigt god förmåga att arbeta strukturerat, effektivt och smart och har lätt för att uttrycka dig både på engelska och svenska. Vidare ser vi att ett starkt intresse för teknik och digitala kanaler och arbetssätt är en viktig del för att bli framgångsrik i rollen.

 

På Jurek lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vem du är. För att lyckas i rollen som Researcher har du tålamod och du ger inte upp så lätt. Du är även kommunikativ, analytisk och nyfiken. Du förstår vikten av att bygga nätverk och du har ett passionerat intresse för att arbeta med människor, system och processer.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig hos Jurek, Niklas Westberg, niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en researcher till vårt Stockholmskontor. Du rapporterar till ansvarig Specialistområdeschef.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 95 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning,

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Researcher till Jurek Finance