Jurek Bemanning

Rekryteringskonsult till Stanley Security

Är du en passionerad och framåtlutad rekryteringskonsult som alltid strävar efter att hitta "the perfect match" i dina rekryteringsuppdrag? Läs vidare!

 

Om företaget

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringskonsult kommer din kompetens bli ett ovärderligt stöd för organisationens chefer. Du kommer att tillhöra HR avdelningen och rapportera direkt till nordisk HR direktör i Norge. Du kommer även att ha HR kollegor på kontoret i Stockholm som du kommer att arbeta nära då Sverige är största landet i Norden med flest antal rekryteringar. Stanley Security sitter i moderna lokaler på Kungsholmen, ett stenkast från både city och Rålambshovsparken.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att supportera dina nordiska chefer genom att attrahera och kontakta potentiella kandidater likväl som du kommer att försäkra att företaget har en effektiv rekryteringsprocess. Din roll kommer bland annat att innefatta;

 

- Bygga en kandidatpipe med potentiella kandidater

- Sourcing via sociala kanaler, såsom LinkedIn

- Skapa och publicera jobbannonser och säkerställa att dessa publiceras i kanaler där de når rätt målgrupp

- Kontakta och attrahera potentiella kandidater, gå igenom urval och presentera de bäst lämpade kandidaterna till rekryterande chefer

- Säkerställa och utveckla en effektiv rekryteringsprocess och rekryteringsverktyg

 

Vem är du?

För att lyckas i denna roll tror vi att du är trygg i din kompetens inom rekryteringsområdet och har troligen arbetat i en liknade roll i ett par år där du självständigt arbetat med både sourcing och rekrytering. Du har lärt dig vad som fungerar och vet hur du lockar den bästa kompetensen. Du kan även vara påhittig och kreativ i ditt tillvägagångssätt att hitta och locka rätt kandidater. Eftersom du kommer att arbeta mot flera nordiska länder är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare har rekryterat till tekniska tjänster och talar du annat nordiskt språk är det också ett plus, men inget krav.

 

Du är en person som brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social, flexibel och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter.

 

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll där din kompetens och ditt arbete blir viktigt för Stanley i deras kompetensförsörjning. Som konsult via Jurek Rekrytering och Bemanning blir du också en del av vårt konsultnätverk där du får möjlighet att träffa andra inom samma område. Du blir inbjuden till seminarier och konsultträffar och vi ser gärna en långsiktig relation och att vi kan hitta fler samarbeten framåt.

 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som beräknas pågå i 3-6 månader. Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan snarast möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post utan du är välkommen med din ansökan via www.jurek.se 

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta felicia.fischerstrom@jurek.se.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Felicia Fischerström

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringskonsult till Stanley Security