Jurek Bemanning

Driven Servicekoordinator till globalt bolag

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en Servicekoordinator. Vår kund är ett globalt bolag verksamma inom hemelektronik med kontor beläget i Stadshagen. I rollen som Servicekoordinator kommer du stötta bolagets tekniker i deras dagliga arbete. Detta innebär i praktiken, bland annat:

  • Beställning av reservdelar
  • Servicebokning
  • Fakturaärenden
  • Order- och lagerhantering
  • Hantering av företagskundärenden via telefon och mejl
  • Materialplanering

Rollen är placerad i Stadshagen, men kommer innebära att arbeta i Uppsala någon dag i veckan.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst två års erfarenhet av koordinerande roller. Som person är du lättlärd, självständig och ansvarstagande. Vidare är du proaktiv i ditt arbetssätt – du väntar inte på nästa uppgift utan du ser vad som behöver göras och försöker alltid ligga steget före. Du trivs i en social miljö och skapar gärna relationer med personerna du jobbar tillsammans med.

Du erbjuds

En spännande och utvecklande roll hos ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Detta kommer initialt att vara ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start så snart som möjligt och löpande framåt. För rätt person finns chans till övertag hos kund. Vid frågor kring uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig till my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om verksamheten:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicekoordinator, koordinator, administratör, support, teknisk support.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Andersson

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Servicekoordinator till globalt bolag