Jurek Bemanning

Rekryteringskonsult till internationellt bolag i centrala Sthlm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu efter en Rekryteringskonsult som vill ansvara för rekryteringen hos detta snabbväxande börsnoterade bolag som ligger placerat i centrala Stockholm. I denna tjänst kommer du att arbeta tillsammans med andra kollegor inom HR för att hitta rätt kompetens inom finance till företaget. Rollen kommer att vara bred och du kommer att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;

- Skapa kravprofiler och annonser 
- Ansvara för urval, search, kompetensintervjuer och referenstagningar 
- Genomföra personbedömningar med hjälp av testverktyg 
- Ansvara för övrig personaladministration

Vem är du?

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet av rollen som Rekryterare inom finans/ekonomi och som arbetat brett med detta i en växande organisation. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med personlighetstester och självständigt ansvarat för hela rekryteringsprocesser. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från flera testverktyg samt har arbetat i större rekryteringsprojekt med många tjänster att tillsätta. Du är en person som brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en bred specialistroll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt och är en trygg och relationsskapande person med en professionell inställning. Du är social, flexibel och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos detta snabbväxande börsnoterade bolag som är verksamma inom e-handelsbranschen. Kontoret ligger placerat i stora och fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning i 6 månader, för att sedan gå över i anställning direkt hos kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringskonsult till internationellt bolag i centrala Sthlm