Jurek Bemanning

Rekryteringsevent - JUREK Rekrytering och Bemanning!

Är du ekonom med ledarerfarenheter och funderar på nästa steg i din karriär?

På Jurek ser vi en fortsatt stark efterfrågan på Ekonomiansvariga/Redovisningsansvariga/ och vill därför träffa dig som är redo för ett nytt steg i karriären! Har du erfarenhet från arbete som Redovisningsansvarig/ Ekonomichef eller Redovisningsansvarig? Funderar du på hur arbetsmarknaden ser ut just nu, vilka tjänster som finns och vill träffas för att etablera en kontakt och höra vilka roller vi har inom affärsområdet ekonomi? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt Rekryteringsevent för en kortare intervju den 16-17 oktober.

Du kommer att få möjlighet att träffa oss förutsättningslöst under en kortare speedintervju.

När: Den 16 – 17 oktober Klockan 09:00-13:00
Plats: Malmöhusvägen 1, Malmö (Gamla Hovrätten)
Anmälan: Anmälan stänger vid midnatt den 7/10 och vi ser gärna att du förbokar en tid för intervju då platserna är begränsade. Ansök via länken nedan så återkom.mer vi med en tid till dig om det skulle bli aktuellt.  Drop-in tider erbjuds i mån av tid då vi har ett begränsat antal platser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt tidigare relevant arbetslivserfarenhet som Ekonomichef/Ekonomiansvarig/Redovisningsansvarig Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något större ekonomisystem så som exempelvis SAP, Raindance, Navision eller Agresso. Vidare är du en fena på Excel samt har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
Självklart lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en prestigelös teamplayer med hög servicekänsla! Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Du erbjuds
Vi arbetar med både bemanning och direktrekryteringar. Antingen blir du anställd direkt hos kunden, eller genom oss som konsult. I båda fall erbjuds du möjlighet att arbeta med stimulerande arbetsuppgifter inom ekonomi i olika roller hos olika arbetsgivare. Du blir även en del av vårt interna nätverk och kan bli aktuell för andra intressanta tjänster i framtiden. Som ekonomikonsult hos Jurek blir du en del av ett nytänkande och entreprenöriellt bolag som för fjärde året i rad vunnit en gasell!

Om oss
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsföretag med inriktning mot jurister och ekonomer. Vi har drygt 300 medarbetare över våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.  Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, Management & HR.
Har du frågor kring vårt speedintervjuevent kontakta Karin Thorstensson via e-post: karin.thorstensson@jurek.se

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringsevent - JUREK Rekrytering och Bemanning!