Jurek

Rekryterare till spännande uppdrag

Nu söker vi en rekryterare till ett spännande konsultuppdrag till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Har du en gedigen erfarenhet av hela rekryteringsprocessen, god samarbetsförmåga och pricksäkerhet i personkännedom så kan detta vara helt rätt för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Senior Recruiter kommer du att inneha hela rekryteringsansvaret. Du kommer att fungera som rådgivare, partner med anställande chefer för att stödja nuvarande och framtida behov och säkerställa en full förståelse för deras rekryteringsbehov. Du kommer att bygga och upprätthålla ett nätverk av kompetenta talanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang för kommande rekryteringar. Ditt ansvar kommer att omfatta att attrahera rätt talang globalt genom att proaktivt söka och få kontakt med människor runt om i världen.

 

 

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna roll har du en högskoleexamen inom HR eller motsvarande. Vi förväntar oss att du har minst 3 års erfarenhet av rekrytering/sökning. Du behöver erfarenhet från proaktiv sökning och det är ett plus om du har arbetat i en global miljö. Vi ser också erfarenhet och certifieringar i psykometriska tester som kvalificerade. Slutligen måste du behärska engelska, både muntligt och skriftligt.

 

Kvalifikationer:

- Kandidatexamen inom HR (eller motsvarande)

- Minst tre års arbetslivserfarenhet av rekrytering

- Engelska i tal och skrift

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 8/11, 2021 och pågår till den 31/8, 2022.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryterare till spännande uppdrag