Jurek

Redovisningsekonom till uppdrag i Västberga

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi nu en självgående redovisningsekonom som ska ansvara för den löpande redovisningen för ett av koncernens dotterbolag. I din roll ingår kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer, fakturering, månads- och årsbokslut samt upprätthålla registervård och konteringsmallar. Vidare kommer du stötta övriga ekonomifunktionen i det dagliga arbetet.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
  • Deklarationer
  • Ekonomisupport för organisationen

 

Vem är du?

Vi söker dig med goda kunskaper inom redovisning och du är självständig inom månads- och årsbokslut. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat som bolagsansvarig och har erfarenhet av löner. Du är en van använder av Excel och har en god systemvana. Som person är du fokuserad, strukturerad, välorganiserad och serviceminded. Vidare är du en god teamplayer och tar stort ansvar för dina dagliga arbetsuppgifter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i mitten på augusti och som förväntas fortlöpa 3-4 månader men med god chans till förlängning och för rätt person även anställning. Kunden har sitt kontor i nära anslutning till Västberga och stora delar av arbetet sker på plats. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till uppdrag i Västberga