Jurek Bemanning

Azets söker Konsultchef inom redovisning

Azets söker Konsultchef inom redovisning

Om Azets:
Azets är en av de ledande leverantörerna inom redovisning- och lönetjänster i Norden. Kontoret är lokaliserat i helt nya och moderna lokaler mitt i centrala Malmö och i den här tjänsten är det redovisningsteamet som behöver stärkas upp med expertis. Du kommer att arbeta med ett 20-tal kollegor på kontoret. Azets erbjuder också sina medarbetare att småningom bli auktoriserade redovisningskonsulter.

Arbetsbeskrivning:

Som konsultchef hos Azets har du personalansvaret för dina medarbetare samtidigt som du själv har ansvar för egna kunder. I rollen arbetar du bland annat med att stötta och leda Azets redovisningskonsulter, bidra med att vidareutveckla interna processer och relationer med kunder samt har en viktig roll gällande affärsutveckling hos Azets.

Arbetsuppgifter:

-          Avstämningar

-          Månadsbokslut

-          Årsbokslut

-          Inkomstdeklarationer

-          Rapportering

-          Kundkontakt

-          Support till kollegor i AIR

-          Planera kunduppdrag

-          Planera för bemanning av gruppens kunder

-          Personalansvar

-          Resultat mot budget

-          Utveckla personal genom 1-2-1

-          Utvecklingssamtal

-          Utbildningsplaner

-          Lönesamtal

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är självständig med erfarenhet av att vara chef och leda en grupp med resultatansvar mot en uppsatt budget. Att inneha minst en 2-årig ekonomisk YH-utbildning är ett krav. Rollen kräver vidare att du är flytande i engelska både i tal och i skrift. En civilekonomutbildning eller ledarskapsutbildning anses meriterande. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är självgående i löpande bokföring, årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Om dig:

Azets värdesätter starkt sin kultur och du kommer att trivas bra om du drivs av att skapa goda relationer och har lätt för samarbete där du ständigt hittar win win lösningar. Utöver det behöver du gilla att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och vara van vid att ha kunden i fokus. Azets behöver dig som trivs i att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system.

Du erbjuds:

På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, redovisning och rådgivning till kund! Du kommer att omringas av ett glatt gäng som stöttar varandra under sina arbetstoppar och drivs av att vara det bästa stödet för sina kunder! Du som konsultchef på Azets kommer att ha tillgång till flexibla arbetstider, massage på kontoret och Azets utbildningsakademi för din kompetensutveckling. Azets kan ge dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din utveckling!

Kontaktperson:
Rekryteringen görs i samarbete med Jurek Rekrytering och Bemanning. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson, 073-980 69 27. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart som möjligt.

Område:
Malmö
Skåne Län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 18 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Azets söker Konsultchef inom redovisning