Jurek

Redovisningsekonom till Ticketmaster, Göteborg

Nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningsekonom på Ticketmaster. Här får du chansen att utvecklas och arbeta tillsammans med ett drivet, kompetent och engagerat team på en riktigt trevlig arbetsplats! Ticketmaster lägger stor vikt vid sina värderingar; proaktivitet, ansvar, kundfokus och teamwork, och de strävar efter att dessa värderingar efterlevs i allt de gör.
 
I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en varierande, rolig och fartfylld arbetsdag. Du kommer att ha en bred roll och arbeta med alltifrån att hantera kund- och leverantörsreskontra, avstämning av konton, till månads-, kvartal och årsbokslut samt rapportering till ägare, revisorer och myndigheter.

Har du ett genuint intresse för ekonomi och är nyfiken på nöjes- och evenemangsbranschen? Stämmer ovan arbetsbeskrivning in på vad du arbetat med tidigare? Isåfall är detta troligtvis helt rätt roll för dig! Initialt är detta ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som kommer sträcka sig 6 månader, därefter är ambitionen att bli anställd direkt hos Ticketmaster.

Varmt välkommen med din ansökan för möjligheten att bli en del av ett varmt & kompetent team på ett kontor som präglas av god stämning, gemenskap och frihet under ansvar.


Vem söker vi till denna roll?

Till denna roll söker vi dig som är lösningsorienterad, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande. Du har ett noggrant arbetssätt och utöver din tidigare erfarenhet inom redovisning så tror vi att du är riktigt grym på Excel. Kanske har du arbetat några år på en redovisningsbyrå eller ett revisionsbolag eller haft en bred roll på ett mindre bolag?

Som person tror vi att du är nyfiken och trivs i en miljö där arbetsuppgifterna kan variera under dagen och har inget emot att hjälpa till där det behövs för stunden. Du tar ansvar för att ditt arbete utförs i tid och med goda resultat.


Om verksamheten

2004 blev Ticnet en del av den globala biljettaktören Ticketmaster och 2009 en del av Live Nation Entertainment. I år förenas 21 olika marknader under ett och samma varumärke - med global räckvidd och lokal marknadskännedom. Ticketmaster säljer biljetter till allt från globala turnéer till lokala klubbgig, från Beyoncé på Friends Arena till Falsterbo Horse Show.

Med 20 000 årliga evenemang, 24 000 000 webbesökare och 1,3 miljoner unika webbesökare per månad är Ticketmaster Sveriges och Nordens största marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik & nöje. Vi har ca 450 kunder från arenor, sport & evenemangsarrangörer, festivaler, mässor och mycket mer!

Ticketmaster är idag ett tight gäng med kontor i Stockholm och Göteborg. Sedan 2004 är vi ett helägt dotterbolag till Ticketmaster som är ett av sex verksamhetsområden inom Live Nation Entertainment, världens största underhållningsföretag. Ticketmaster finns idag på över 20 marknader världen över och är världens femte största e-handelssajt.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som redovisningsekonom. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med ambition att övergå till en anställning hos Ticketmaster därefter. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
 
Område: Göteborg
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Ticketmaster, Göteborg