Jurek Bemanning

Projektledare inom M&A till Anecta

Om verksamheten
På Anecta jobbar några av marknadens mest erfarna företagsrådgivare som sammanlagt har genomfört hundratals företagsöverlåtelser inom olika branscher. Vi finns representerade på fem orter i Sverige och är en del av Translink Corporate Finance, ett av världens största nätverk för finansiella rådgivare. Det krävs kunskap, noggrannhet och engagemang att skapa ett framgångsrikt företag – det samma gäller för lyckade företagsöverlåtelser. Genom skräddarsydda processer och internationell räckvidd kan våra dedikerade medarbetare hitta köparen som matchar just dina krav. Utan att kompromissa.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en projektledare till Anecta med 1-3 års erfarenhet ifrån Management Consulting eller Corporate Finance. Tjänsten är ny och du kommer arbeta i mycket nära samarbete med Företagsrådgivare som länken mellan Företagsrådgivare och Analytiker. Rollen innefattar att med projektledaransvar driva det dagliga arbetet i olika M&A projekt.

Rollen förutsätter att du har en god social förmåga, är analytisk och har en hög professionell nivå. 
Du drivs av affärer och har en stark egen drivkraft. Du bör vara en god kommunikatör och vara bekväm med att presentera material för beslutsfattare. I din roll kommer du att utveckla ditt nätverk samt få ett helhetsgrepp kring samtliga delar i transaktionsrådgivningen.

Dina arbetsuppgifter:

  • Boka möten med intressenter och kommunicera med uppdragsgivare
  • Identifiera, kartlägga potentiella affärer samt företag inom utvalda sektorer
  • Analys av företagets affärsmodeller, intäkter, lönsamhet, kassaflöde samt framtagande prognoser 
  • Projektleda framtagandet av marknadsföringsmaterial såsom Information Memorandum (IM), teasers, management presentationer och pitchmaterial

Vem är du?
Du är förmodligen civilekonom eller civilingenjör med 1–3 års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från Management Consulting eller Corporate Finance. Vi ser gärna att du arbetat med att analysera olika företagsstrukturer och hanterat stora mängder information och arbeta med korta deadlines. Flytande i svenska och engelska är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en spännande position med goda utvecklingsmöjligheter inom ett starkt växande bolag. Du kommer få ett stimulerande och utmanande arbete där du komma ha flera kontaktytor. Rollen som projektledare är ny varför det finns möjlighet att påverka och utveckla den. Kontoret är beläget i fräscha lokaler i Danderyd och resor förekommer i tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar Anecta AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer kommer att hållas löpande. Om du har frågor om rollen, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petronella Wilse på 0707-757669 mail: petronella.wilse@jurek.se Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Ansök via: www.jurek.se

 

Område:
Danderyd
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare inom M&A till Anecta