Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till större återförsäljare av bilar

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, en större återförsäljare av bilar söker vi nu efter en Redovisningsekonom till ett längre föräldravikariat.

I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta i en bred och lärorik roll. Du kommer arbeta i ett team om totalt 3 personer och rapportera till CFO. Tjänsten är placerad på kundens huvudkontor beläget i Råcksta, några minuters promenad från tunnelbanan.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:
• Ansvara för månadsbokslut och avstämningar kopplat till balansräkningen
• Ansvara för kundreskontra, kravhantering och påminnelser
• Slutsignering av leverantörsfakturor
• Agera kontaktperson gentemot den övriga organisationen
• Diverse ad-hoc uppgifter inom ekonomi


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av redovisning och är självgående vid månadsbokslut. Har du tidigare erfarenhet från bilbranschen så är detta meriterande men inte ett krav.

Som person är du ödmjuk och prestigelös samtidigt som du klarar av att leda ditt egna dagliga arbete. Vidare är det viktigt att du är social då du har många kontaktytor både internt och externt. Du har förmågan att ta egna initiativ och beslut samt har en hög samarbetsförmåga.


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll i ett tryggt och familjärt företag. Du blir en del av en organisation där företagskulturen präglas av stort engagemang, driv och gemenskap.

Tjänsten omfattar heltid med start i början på Januari 2020 och beräknas pågå mellan 9-12 månader. Denna tjänst ingår i vår uthyrningsverksamhet där du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Mehdi Riahi
Mehdi.Riahi@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till större återförsäljare av bilar