Jurek

Redovisningsekonom till spännande investment bolag!

Vi söker nu dig som vill utmanas i ett spännande scale-up bolag inom investering, där du får möjlighet att utvecklas och ansvara för hela flödet inom ekonomi.

 

I din roll som redovisningsekonom kommer du att få axla ett helhetsansvar för ca 10 bolag, med olika mycket aktivitet. Du är trygg inom K3, har tidigare erfarenhet av att göra löner och ett intresse för investering. Vi ser att du har en universitetsexamen i företagsekonomi och ungefär 5-6 års erfarenhet av hela flödet inom bokföring i mindre- / medelstora bolag inklusive lön. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

 

Du trivs med att få ta stort eget ansvar. Förutom att göra det löpande inom redovisning kommer du att arbeta nära VD och ekonomichef med olika ad-hoc rapporteringar.

 

Företaget drivs av entreprenörer och har även stiftelseverksamhet som bidrar till samhället och det är viktigt att du som person trivs i en miljö där det kan vara snabba puckar och att du även drivs av humana värderingar. Du erbjuds en plats på ett centralt placerat kontor med vacker utsikt och möjlighet finns till att delvis arbeta på distans.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till spännande investment bolag!