Jurek

Ekonomiassistent/administratör till Born Advokater

Born Advokater är en av Sveriges ledande advokatbyråer med fokus på affärsjuridik och tvistelösning. Vi söker nu en engagerad och noggrann ekonomiassistent/administratör till vårt kontor i centrala Stockholm.

 

Vill du bli en del av ett dynamiskt team och bidra till vår fortsatta framgång? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

 

Arbetsuppgifter

Hos Born Advokater kommer du att arbeta i en stimulerande och snabbfotad miljö där ingen dag är den andra lik. Vi värdesätter självständigt arbete såväl som stark laganda, och du kommer att spela en nyckelroll i vårt team.

 

Rollen som ekonomiassistent/administratör är varierande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 

 • Löpande fakturering till klienter
 • Leverantörsfaktura registrering
 • Stötta klienter i fakturafrågor
 • Stötta redovisningsbyrån med betalning och påminnelsehantering
 • Kvittoredovisning
 • Administrativa uppgifter kring ekonomi och tidsredovisning
 • Ta emot inkommande kundärenden via telefon, e-mail, web
 • Ärendehantering och felanmälan
 • Onboarding av ny personal
 • Scanning och arkivering av dokument och avtal
 • Administrativa uppgifter som abonnemang och kreditkort
 • Systemadministratör

 

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann, men också utåtriktad och positiv. Du trivs i en miljö med snabba förändringar och är alltid redo att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet i liknande roll. Du har en god systemvana och har du tidigare erfarenhet från Fortnox och Saturnus är det meriterande men inget krav.

 

Du erbjuds

En rolig och omväxlande roll på ett framgångsrikt bolag där du blir en del av en familjär, öppen och driven företagskultur. Kontoret är placerat i fina lokaler på Strandvägen. Born har för andra året i rad blivit certifierade enligt Great Place to Work Institutes internationella ranking, senast med hela 93% i s.k. Trust Index.

 

I den här processen samarbetar Born Advokater med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se .

 

Om verksamheten

Born Advokater grundades med målet att erbjuda högkvalitativ juridisk rådgivning. Vi har sedan starten framgångsrikt hjälpt våra klienter att navigera genom komplexa affärsjuridiska frågor och tvister. Genom en djup förståelse för våra klienters behov skapar vi långsiktiga värden och framgångsrika resultat.

 

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team!

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: www.born.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent/administratör till Born Advokater