Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Skärgårdskommun

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två redovisningsekonomer till föräldravikariat på en Skärgårdskommun i Stockholms län. Konsultuppdragen är på heltid, det ena med start i juli och det andra med start i slutet av augusti, och löper 12 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Arbetet som redovisningsekonom innebär att du agerar stöd till enhetschefer inom Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn, då främst inom Tillväxtavdelningen och Driftavdelningen. Ditt huvudansvar är att medverka till att kvalitetssäkra redovisningen och stödja sektorns personal i redovisningsfrågor men du är också delaktig i budgetering, ekonomisk redovisning, prognoser, analyser, årsbokslut och årsredovisning. Rollen innebär även att du deltar i olika processer såväl inom Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn, som inom kommungemensamma projekt. Din placering på redovisningsenheten gör att du verkar i en arbetsmiljö med bred kompetens och erfarenhet vilket hjälper dig att vara trygg i din roll som ekonom.

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå med inriktning på redovisning. Erfarenhet från motsvarande funktion i kommun eller landsting är definitivt meriterande men inte ett krav.

Vi vill dessutom att du:

  • har ett brinnande intresse för redovisning och dess betydelse för analys och uppföljning
  • är nyfiken och lösningsorienterad
  • har förmåga att växla perspektiv och analysera frågor från olika infallsvinklar
  • har en förmåga att förmedla och presentera resultat på ett pedagogisk sätt
  • är bra på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • behärskar att jobba i ekonomisystem och Excel eller motsvarande
  • är noggrann och strukturerad
  • har lätt för att samarbeta och har en hög servicekänsla
  • kan arbeta självständigt men gillar också att verka i team och där fungera som en brygga mellan redovisning och verksamhet
  • är förändringsbenägen och gärna medverkar i ekonomisektorns utvecklingsarbete

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag på en Skärgårdskommun i Stockholms län. Konsultuppdragen är på heltid, det ena med start i juli och det andra med start i slutet av augusti, och löper 12 månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Skärgårdskommun