Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till modebolag i City

Om verksamheten 
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning 
För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av att arbeta som ekonomiassistent på ett spännande och välkänt modeföretag i centrala Stockholm. Som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen att innefatta:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • In- och utbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Medverka vid månads- och årsbokslut.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som har 1–3 års erfarenhet från ovan arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta med ekonomi och har lätt för siffror. Du känner dig bekväm i situationer där du får ta egna initiativ och tycker om att vara med och påverka och utveckla. Du har goda kunskaper i Excel och som person är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Du erbjuds 
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som ekonomiassistent på ett internationellt modebolag mitt i Stockholms City. Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten på maj till och med november, med god chans till förlängning. Du blir anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning och uthyrd till vår kund.Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner, frida.gylner@jurek.se +46 76-601 24 74. Ansök på www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till modebolag i City