Jurek

Redovisningsekonom till Setterwalls

Söker du en utvecklande och varierande roll där du blir del av ett serviceinriktat och kvalitetsmedvetet team med en stark gemenskap? Välkommen till ekonomiavdelningen på Setterwalls, av en Sveriges ledande advokatbyråer.

 

Arbetsuppgifter

Hos Setterwalls blir du direkt en del av ett framåtlutat team bestående av seniora likväl som ambitiösa juniora talanger. Vi söker nu dig som vill arbeta med fakturering, löpande bokföring och avstämningar. Du kommer att ha många olika kontaktytor, både internt och externt och förväntas således vara flexibel och serviceminded. Arbetet innebär stort eget ansvar och kräver ett proaktivt förhållningssätt.

 

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning och ett par års erfarenhet som redovisningsekonom. Har du tidigare arbetat på advokatbyrå eller annan konsultbaserad verksamhet och dessutom har erfarenhet av fakturering och i synnerhet e-fakturering är det meriterande. Du är ansvarstagande, engagerad och strävar alltid efter att leverera hög kvalitet i ditt arbete. Du trivs dessutom som allra bäst i en miljö där du får användning av din förmåga att vara noggrann och strukturerad och kan vara ett stöd för mer juniora kollegor. I din roll kommer du i kontakt med information som kräver sekretess vilket gör att du behöver ha en hög integritet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och är en van användare av Office-paketet samt har ett intresse för system.

 

Du erbjuds

En spännande roll på ett framgångsrikt bolag där man värdesätter sina medarbetare och erbjuder bra förmåner och roliga aktiviteter. Setterwalls är en av Sveriges äldsta advokatbyrå. Vår historia går så långt tillbaka som till 1878 då juristerna Nils Setterwall och Oscar von Koch köpte "Advokatföreningen, Juridisk Affärsbyrå" i Stockholm. Idag är vi över 280 drivna medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Setterwalls lever vi vår värdegrund och det innebär att vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Vi är ett Setterwalls som håller i längden. Värdegrunden genomsyrar vår kultur och vårt arbetssätt och innebär att vi tar ett långsiktigt och hållbart ansvar att alltid ge våra klienter den mest högkvalitativa rådgivningen samtidigt som vi förstår deras verksamhet och löser deras utmaningar. I varje situation. Varje dag. Oavsett i vilken position vi verkar.

 

I den här processen samarbetar Setterwalls med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Setterwalls