Jurek

Projektadministratör sökes till Norrköping!

Nu söker vi en duktig projektadministratör uppdrag ute hos vår kund i Norrköping. Vi söker dig som är en fena på administration och har arbetat som administratör/assistent under minst 3 år sedan tidigare,

Välkommen in med ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Som projektadministratör stöttar man upp ute hos vår kund med administrativa uppgifter, ex skriver mötesprotokoll på projektmöten, interna och externa styrgruppsmöten, samordnar mötesbokningar och resor. I rollen kommer du få säkerställa diarieföring och ordning på dokumentation och beslutsunderlag. Vidare stöttar du i koordinering och planering av workshopar och tester. I rollen förväntas du även ta ansvar för planering och samordning av utbildningar och stötta i kommunikationsinsatser.

 

Vem är du?

• Slutförd gymnasieutbildning 

• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent

• Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med start omgående under cirka 6 månader. Omfattningen kan variera mellan 75 - 100%. Du kommer att erbjudas en visstidsanställning och kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Norrköping

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 20 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör sökes till Norrköping!