Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till nya franchisekedjan Doowin

Vill du vara med och bygga upp ekonomifunktionen för en ny franchisekedja? Arbeta på ett bolag vars anda präglas av entreprenörskap, affärsmässighet och engagemang?

 

Vi söker nu ytterligare en driven, engagerad Redovisningsekonom till den centrala ekonomifunktionen för en ny butikskedja med placering i Bromma, Stockholm. Franchisekedjan fokuserar på försäljning och montering av dörrar och fönster och kommer att etableras på orter över hela Sverige.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom för franchisekonceptet kommer du att få möjlighet att verka i en flexibel och föränderlig miljö och tillsammans med trevliga kollegor i Bromma kommer du kunna bidra till att forma och påverka processerna.

 

Som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med leverantörsfakturahantering, löpande bokföring, löneadministration samt moms- och skattedeklarationer. Du kommer även att vara behjälplig i månadsbokslut samt årsbokslut och du rapporterar till CFO.

 

 

Vem är du?

Du är en driven redovisningsekonom som hunnit skaffa dig något/några års erfarenhet av att arbeta med ekonomi.

 

För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs med ett högt tempo och stimuleras av en föränderlig miljö.  Du är strukturerad och van vid att ta ett ansvar. Du brinner för helheten på företaget och har en vilja till att förstå alla händelser på ekonomifunktionen. Då arbetsbelastningen stundtals kan vara ojämn på både månads- och årsbasis är det viktigt att du är både flexibel och stresstålig. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och inställning.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande och stimulerande tjänst i en trevlig miljö i en koncern under tillväxt. Vår kund erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas i din roll och att växa tillsammans med företaget. Placering är i Bromma, Stockholm.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707-51 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Marie Källström

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till nya franchisekedjan Doowin