Jurek Bemanning

Senior Lönekonsult till bolag inom restaurangbranschen

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en senior lönekonsult för uppdrag med start omgående och löpande cirka ett år framåt – med god chans till förlängning, för rätt person. I rollen som lönekonsult kommer du ha det övergripande ansvaret för hela löneprocessen hos vår kund. Bolaget är inne i en förändringsfas och din insats kommer göra skillnad för att sätta en tydlig struktur för hela löneprocessen!

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har gedigen erfarenhet av löneadministration. Du har hanterat hela löneprocessen och är självständig i ditt arbete. Vi tror därmed att du har några års erfarenhet av löneadministration och nu vill ta nästa steg. Vidare trivs du i en föränderlig miljö och tycker om att vara den som får vara med och sätta riktlinjer och rutiner.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst hos ett väletablerat och framgångsrikt bolag. I rollen kommer du få vara med och påverka hur lönearbetet ska utvecklas och ta ett stort eget ansvar. Rollen är placerad i fräscha lokaler i Skärholmen och du kommer tillhöra HR. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande ett år fram. För rätt person finns god chans till förlängning.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: lönekonsult, senior lönekonsult, löneadministratör, lön, payroll, payroll specialist, HR, human resources.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Andersson

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Lönekonsult till bolag inom restaurangbranschen