Jurek

Redovisningsekonom till NOVI Resort

Vi söker nu en redovisningsekonom till NOVI Resort. NOVI är en fyrstjärnig resort i ett unikt läge vid havet bara 10 minuter från idylliska Visby stad. Vi erbjuder dig en heltidstjänst och önskar dig välkommen så snart som möjligt. Vi söker dig som alltid ser möjligheter och lösningar i alla dagliga utmaningar som dyker upp och som alltid har kvalitet och service mot såväl interna som externa parter i fokus.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en redovisningsekonom till Novi Resort. Idag är redovisningen utlagd på redovisningsbyrå men den ämnas hämtas hem till koncernens interna ekonomiavdelning. I rollen kommer du självständigt ansvara för kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och månadsavstämningar. På sikt kommer du självständigt att ansvara för deklarationer samt månads- och årsbokslut. Du förväntas vara delaktig och på sikt drivande i att effektivisera bolagets rutiner och processer. I rollen innefattas administrativt arbete, särskilt under lågsäsong, såsom att besvara offertförfrågningar, vara behjälplig med avtalsskrivningar, svara på bokningsförfrågningar, vara behjälplig vid inventeringar etc. Du kommer att arbeta självständigt men ingår i ett större redovisningsteam som ansvarar för koncernens alla bolag. Vid behov och särskilt under lågsäsong kommer du att stötta upp ekonomifunktionerna i koncernens övriga bolag.

 

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

• Kund- och leverantörsreskontra

• Löpande bokföring

• Kassaredovisning

• Intäktsavstämningar

• Myndighetsrapportering

• Förbättringsprojekt

 

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar som redovisningsekonom eller på redovisningsbyrå och som nu är redo att växa in i en roll med fullständigt bolagsansvar. Vi ser det som meriterande om du tidigare varit verksam inom restaurang- eller hotellverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från transaktionstunga verksamheter och har en god systemvana. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs i breda roller där du får ta stort eget ansvar. Som person är du social, kommunikativ och lägger stor vikt vid att leverera bra service, både internt och externt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som redovisningsekonom på NOVI Resort. NOVI Resort ingår i Razani-koncern där Jurek Recruitment & Consulting AB är det största bolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och du kommer utgå från koncernens lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Under perioder kan det även förekomma resor till Visby. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se.

 

Om NOVI Resort

NOVI Resort är ett fyrstjärnigt hotell beläget i ett vackert parkområde precis intill havet endast 1 km norr om Visby ringmur. Hotellet har 125 rum fördelat på 71 bungalows och 54 lägenheter. På anläggningen finns bland annat två restauranger, två barer, ett café, utomhuspool och gym.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till NOVI Resort