Jurek

Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av SAP

Arbetsbeskrivning

Hos vår kund kommer du få chans att jobba som ekonomiassistent inom kundreskontra, billing, avstämningar samt lite leverantörsreskontra. Kunden har precis genomfört ett systembyte till SAP och du kommer få vara delaktig i processen för att sätta upp nya rutiner och processer. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Kundreskontra

• Billing

• Avstämningar

• Leverantörsreskontra

• Delaktig i processförbättringar 

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du tidigare har jobbat inom både kund- och leverantörsreskontra och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i en större koncern. Som person är du orädd, kommunikativ, flexibel, lösningsorienterad och du trivs med att jobba i högt tempo.

 

Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i SAP eller om du tidigare har varit delaktig i en systemimplementering.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som ekonomiassistent fram till 30/6 och med god chans till förlängning. Under rådande omständigheter kommer starten ske på distans för att sedan återgå till kundens kontor i centrala Stockholm.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes med erfarenhet av SAP