Jurek

Redovisningsekonom till kommunalt bolag i Uppsala

Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom med erfarenhet i ekonomisystemet Agresso som vill vara med och arbeta för en bättre och renare värld. Låter detta som ett intressant uppdrag för dig? Ansök redan idag!


Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom kommer du att få stötta de som ansvarar för leverantörsreskontra och kundreskontra och arbetsuppgifter som hör därtill. Vidare kommer du främst att arbeta med Agresso och investeringar då uppgradering av Agresso och införande av projektverktyg är nästa projekt. 


Vem är du?
• Minst gymnasial utbildning - ekonomi eller likvärdig utbildning 
• Mycket goda kunskaper i Agresso
• Tidigare erfarenhet av projektredovisning 
• Avancerad användare av Excel
• Meriterande är om du har erfarenhet av att utveckla system och arbetssätt samt erfarenhet från liknande arbetsmiljöer.

Vi söker dig som tycker om att samarbeta, har lätt för att komma in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter samt kunna arbeta självständigt. 


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag i Uppsala som omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2020-09-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Uppsala
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 9 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till kommunalt bolag i Uppsala