Jurek Bemanning

Strukturerad och prestigelös Ekonomiassistent till bolag i city

För kunds räkning söker vi nu en positiv och driven ekonomiassistent till ett spännande företag beläget i city. Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till och med årsskiftet, med start i mitten av augusti och chans till förlängning. I denna roll kommer du arbeta nära bolagets CFO och vara behjälplig med sedvanliga ekonomisysslor. Det förekommer även en del administrativa sysslor i denna tjänst, vilket ställer krav på din förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Kunden sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Löpande bokföring
  • Ankomstregistrering
  • Fakturering
  • Bankavstämningar
  • Hantering av utgående betalningar
  • Diverse administrativa uppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med 1-2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller administrativ assistent. För att lyckas i denna roll tror vi att du har en administrativ ådra samt att du är en prestigelös person som hugger i där det behövs. Du behärskar både svenska och engelska i både tal & skrift. Vidare krävs det att du är noggrann, strukturerad och klarar av att hålla många bollar i luften.

 

Du erbjuds

En bred och varierande roll som ekonomiassistent på ett spännande bolag. Tjänsten omfattar heltid med start i mitten av augusti. I denna roll kommer du att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund som en del av vår konsultverksamhet. För rätt kandidat finns chans till förlängning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Mehdi Riahi
070-491 54 10

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 7 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Strukturerad och prestigelös Ekonomiassistent till bolag i city