Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Key Code i Göteborg

Key Code är ett familjeföretag som ägs och drivs av familjen Johansson, nu i andra generationen. Den familjeägda Key Code koncernen är inne i en mycket dynamisk fas. Våra verksamheter spänner över många intressanta områden och vårt senaste tillskott är en snabbt växande fastighetsgrupp. Sedan starten 1983 har vi haft en stadig utveckling med mycket god lönsamhet. I vårt utbud finns bl.a. tjänster som Företagsbevakning, Kortskydd, Id-bevakning, Nyckelsäkerhet, Låsbytesgaranti och Antivirusprogram. På vårt kontor i Hisings Backa är vi idag 35 anställda. Via våra externa samarbetspartners sysselsätter vi ytterligare ett 100-tal personer.

Om tjänsten

Key Code är en koncern som ständigt växer och nu söker de en Redovisningsekonom som är trygg och självständig i sin roll. Du kommer tillhöra deras ekonomifunktion och jobba tätt tillsammans med deras Business Controller. Bland dina arbetsuppgifter finns stort utrymme för att vara med och både utveckla och förenkla ekonomifunktionen.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter som Redovisningsekonom innebära:

• Löpande redovisning för samtliga fastigheter
• Leverantörsreskontra
• Budgetering
• Hyresfakturering
• Påminnelser och Inkassohantering
• Rutinarbete kring betalningar
• Kontakt med Revisor och med bank

Vem är du?

Vi söker dig med relevant ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning. Du har arbetat som redovisningsekonom i minst 2 år och har god erfarenhet av fastighetsredovisning och vi ser det som högst meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har ett intresse för att arbeta med siffror och är duktig på att strukturera upp ditt arbete. Vidare har du lätt för att komma med nya idéer för att förbättra processer inom organisationen samt har en flexibilitet för att göra det som krävs och ta organisationen framåt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du är en lagspelare som är lyhörd, kvalitetsmedveten och prestigelös.

Vi ser att du har erfarenhet av att jobba i olika ekonomisystem och har mycket god kunskap inom Officepaketet med fokus på Excel. Företaget jobbar i Hogia.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en spännande roll inom en entreprenörsdriven koncern med en öppen och härlig företagskultur. Key Code sitter i trevliga och fräscha lokaler i Hisings Backa.

I denna rekrytering samarbetar Key Code med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på 0766331448 alternativt charlotta.hansen@jurek.se.

Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan!

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotta Hansen
0766-33 14 48

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Key Code i Göteborg