Jurek Bemanning

Projektledare HR-och Kommunikationsavdelningen Setterwalls

Projektledare till HR- och Kommunikationsavdelningen på Setterwalls Advokatbyrå

Nu förstärker vi byråns HR- och marknadsavdelning ytterligare och söker dig som är en stjärna på upphandlingar och trivs i en projektledande roll nära sälj och marknad. Du kommer i huvudsak att ha ett övergripande ansvar för att hitta, leda, driva samt hantera och koordinera byråns anbud.

I rollen ingår även att producera säljmaterial till pitcher. Skapa, paketera och hantera säljinriktad marknadskommunikation till olika målgrupper och kanaler samt att göra omvärldsbevakning (bevaka och följa upp händelser som rapporteras via olika medier, årsredovisningar, hemsidor etc.) och sammanställa dessa till grund för säljaktiviteter. I övrigt stödja och assistera HR- och marknadsavdelningen med diverse marknadsrelaterade projekt och uppgifter.


Vem är du?
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring eller juridik och som har något års relevant arbetslivserfarenhet – gärna från advokatbyrå, finans- eller konsultbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av offentlig upphandling och nu vill till en bredare mer marknadsorienterad roll. Du är en god skribent som har goda kunskaper i svenska och engelska språket.

Ditt engagemang gör dig effektiv och tar dig proaktivt framåt, din ansvarskänsla gör dig trygg, pålitlig och leveransstark. Som projektledare är du van att driva fler parallella projekt självständigt. Du trivs i en koordinerande roll med varierade arbetsuppgifter som kräver god helikoptersyn utan att tappa detaljer på vägen varför noggrannhet och kvalitet är av stor vikt i ditt arbete. Goda färdigheter i Office programmen Word och Powerpoint krävs.


Du erbjuds
En utvecklande och bred roll med möjlighet att bidra till Setterwalls fortsatta framgångsresa. I denna rekryteringsprocess samarbetar Setterwalls med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om byrån, se
www.setterwalls.se.

Setterwalls ser fram emot att hälsa sin nya medarbetare välkommen så snart som möjligt och urvalsprocessen kommer att ske löpande så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta KöhlerAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation Juridik Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare HR-och Kommunikationsavdelningen Setterwalls