Jurek

Redovisningsekonom till Göteborgsfamiljen

Nu finns en fantastisk möjlighet för dig som vill bli en del av Göteborgsfamiljens kompetenta och engagerade ekonomiteam! I rollen som redovisningsekonom får du chansen att arbeta med spännande arbetsuppgifter samtidigt som du har en rolig och fartfylld arbetsdag tillsammans med dina kollegor.

 

 

Om rollen

Som redovisningsekonom hos Göteborgsfamiljen kommer du att arbeta i en varierande roll där ingen dag är den andra lik! Vill du arbeta på ett utav Göteborgs trevligaste kontor tillsammans med riktigt härliga människor är detta troligtvis helt rätt tjänst för dig. Här finns goda utvecklingsmöjligheter och ett klimat som uppmuntrar nya idéer och arbetssätt.

 

I rollen som redovisningsekonom kommer du att hantera alltifrån leverantörs- och kundreskontra, fakturor, löpande bokföring, avstämningar av balansposter till månadsbokslut. Vidare så gör du sammanställningar och sköter rapportering till myndigheter. Här får du möjligheten att arbeta självständigt samtidigt som du alltid har ett bollplank i form av dina härliga kollegor nära till hands.

 

 

Vem söker vi till rollen som redovisningsekonom?

Till denna roll söker vi dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig trygg i samtliga delar. Du trivs med att arbeta i en föränderlig organisation och har en prestigelös och nyfiken inställning till nya situationer.

 

Som person tror vi att du är engagerad, driven, noggrann, analytisk och social. Du har förmågan att lyfta blicken för att se vad som behöver prioriteras för stunden och behåller lugnet oavsett situation. Du har en lösningsorienterad inställning och en vilja att utveckla såväl dig själv som era processer och rutiner för att alltid ligga i framkant.

 

 

Om Göteborgsfamiljen

Sedan Göteborgsfamiljen grundades 2002 av Jonas Järvmarker har drivkraften hela tiden varit att göra Göteborg till en bättre restaurang- och nöjesstad. Det har hänt mycket sedan dess och till sommaren kommer vi ha 20 restauranger öppna runtom i Göteborg. År 2022 förväntar vi oss att omsätta runt 400 miljoner, vilket definitivt gör oss till en av dom största aktörerna på marknaden. Men vår vision att våra restauranger ska bidra till att göra Göteborg roligare är fortfarande densamma!

 

 

Du erbjuds

En riktigt rolig och utvecklande tjänst som redovisningsekonom hos Göteborgsfamiljen. Detta är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning initialt. I denna process samarbetar Göteborgfamiljen med Jurek, så vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Göteborgsfamiljen