Jurek Bemanning

Ekonomiassistent för spännande sommarjobb sökes

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett uppdrag på 1,5 månad under sommaren. Det ljusa, trevliga kontoret ligger på Hisingen dit du smidigt kan ta dig både med bil och kollektivtrafik. Bolaget är verksamt inom fordonsbranschen och du sitter på en liten ekonomiavdelning bestående av tre personer. Du får här möjlighet att ta ett stort eget ansvar, då du täcker upp för flera av dina kollegor under semesterperioden. I din roll som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bestå av att hantera in- och utgående betalningar, registrering av leverantörsfakturor, lagerfinansiering och fakturering. 


Detta är en konsultanställning med start i juli och som löper på i 1,5 månad. Anställningens omfattning är på 100%. Vill du få användning av din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och få ta ett stort eget ansvar är du varmt välkommen med din ansökan. Vem söker vi?

Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet alternativt att du läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Oavsett utbildningsbakgrund är det är stor vikt att du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent då du kommer arbeta självständigt med ett stort eget ansvar under semesterperioden. 


Vidare tror vi att du är strukturerad, ansvarsfull och trygg i dig själv och din kunskap inom ekonomiområdet. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och du tycker om att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av att ha arbetat i Navision eller liknande affärssystem är detta mycket meriterande. Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll där du får ta ett stort eget ansvar på ett ljust och härligt kontor på Hisingen i Göteborg. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på elin.gulin@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.Område:

Göteborg
Västra Götalands län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Elin Gulin

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent för spännande sommarjobb sökes